Planlægning og gedigent håndværk har sammen med kvalitet været nøgleordene for
Byggefirma Vestfyn siden etableringen i 1968

★★★★★

Nyt tag eller tagreparationer

med os kommer du godt i gang

 

 

Det danske vejr med tiltider hård blæst udsætter dit tag for stor belastning. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med, om taget er tæt.

Ofte er alvorlige tagskader som utæt underlag, gennembrydning af tagflader, rådne vindskeder eller utæt skotrende mulige at reparere.


Og reparation af taget er vigtigt. Hvis ikke du sikrer tætheden, risikerer du både mug, skimmel og svamp i tagkonstruktion og træværk.

 

Nyt tag eller tag reparation?

Reparation af husets tag er oftest tilstrækkeligt og en langt billigere løsning end at skifte taget ud.


Bed en professionel håndværker hjælpe dig med at vurdere, om skader ne på dit tag kan repareres.

Nogle tagskader kan du nemlig sagtens selv udbedre, hvis du har "hænderne skruet rigtigt på". Andre reparationer kræver professionelle hænder og den rette faglige viden.

Vigtige ting at overveje ved udskiftning af tag:
Hvilken type tag vil du have? Hvad passer bedst til husets stil? Orientér dig i lokalplanen inden du vælger og skal det nye tag lægges oven på det eksisterende tag?

 

Har du hænderne skruet rigtigt på, kan du sagtens
klare mange reparationer selv.

 

Flere projekter under samme tag?

Det er ofte en fordel at klare flere byggeprojekter, når du skal igang med at reparere eller skifte tag. Det kunne være efterisolering af loftet, reparation af tagets konstruktion eller udskiftning af tagrenderne

 

I det lange løb kan det sagtens betale det sig at finde ud af om der er flere reparationer, der skal klares når du eller håndværkerne alligevel i er igang. Skal arbejdet gæres senere, bliver det muligvis både dyrere og mere besværligt.

 

Derfor står vi altid klar til at høre om jeres idéer og drømme. Uanset hvor urealistisk I synes det virker, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Vi hjælper gerne med en gratis og uforpligtende snak.


 

 alt=

 

 

 

 


Denne hjemmeside bruger cookies - Accepter - Om cookies