Planlægning og gedigent håndværk har sammen med kvalitet været nøgleordene for
Byggefirma Vestfyn siden etableringen i 1968

★★★★★

Firmaets historie


Murersvend Mogens Nielsen besluttede sig i 1968 for at blive selvstændig, og startede opbygningen af Byggefirma Vestfyn.


I starten var der bare Mogens og to ansatte, men de voksede hurtigt da der på det tidspunkt var rigtig mange der gerne ville have bygget hus. Mogens ansatte flere medarbejdere, og de færdiggjorde nu et hus ca. hver 4/5 uge.

I starten havde Mogens også ansat sin egen smed og maler.


Mogens valgte på et tidspunkt at få sin egen murer- og tømrerafdeling, som også skulle lave tilbygninger og renoveringer.

Han begyndte også tidligt at tegne sine egne huse, for at kunne imødekomme kundernes ønske om et helt personligt hus.


Byggefirma Vestfyn har nu siden 1968 præget byggebranchen på store dele af Fyn og i Trekantområdet, og har nu også bevæget sig ind på sommerhusområdet, både på Vestkysten og Fyn. Firmaet har gennem årene udført totalentrepriser med egen murer og tømrerafdeling. Og med et godt samarbejde med øvrige faste håndværkere og leverandører.


Ved opførelse af de mange huse, renoveringer og tilbygninger som firmaet har gennemført med egen tømrerafdeling, blev det også muligt for sønnerne Stig og Johnny at blive udlært som tømrere og dermed indgå i firmaet sammen med deres far.


Regnskab og øvrigt kontorarbejde blev i starten udført og klaret af Mogens' kone Karen på kontoret,

der blev indrettet på Valmuevænget i Grønnemose.


Da Mogens i 2002 valgte at gå på efterløn blev der bygget en ny kontorbygning ved firmaets lagerhal

på Skolevej i Grønnemose, som også blev firmaet nye adresse,

og her klarer Stig og Johnny både kontorarbejde, tegnearbejde og byggestyring i dag.


Firmaet tilbyder stadigvæk at lave individuelle tegninger

på baggrund af kundernes ønsker som firmaet har gjort siden 1968.

Gennem årene har antallet af medarbejdere været på 10-15 ansatte afhængig af byggebranchens op- og nedture, men udskiftning i større antal har aldrig været almindelig da mange har været på lønningslisten i helt op til 15-20 år.

 
Om hvordan det er lykkes at nå så langt inde for byggebranchen siden 1968, fortæller Mogens

”Vi har aldrig reklameret ret meget, men har fået meget af vores arbejde

ved byggeudstillinger samt god omtale via mund til mund metoden. Men også ved at sørge for at kunderne får den kvalitet de forventer ved at et byggefirma har eksisteret så mange år inden for byggebranchen”.


I dag fås meget af arbejdet også ved god omtale og tilfredse kunder fortæller Stig og Johnny. Men også ved at bruge medier noget mere såsom internet, facebook og reklameomdeling, da man er nødt til at følge med tiden.


Denne hjemmeside bruger cookies - Accepter - Om cookies